Landelijke tarieven 2024

Home Landelijke tarieven 2024
Bezorgtarieven, prijzen per stuk excl. BTW.
OP AANVRAAG IVM STEEDS STERK WISSELENDE TARIEVEN PER KEER.
Aanvullende voorwaarden en condities:
1. Minimale aanleverhoeveelheid 500 stuks die bestemd zijn voor landelijke bezorging.
2. De tarieven gelden voor geheel Nederland, inclusief postbusadressen
3. Geen toeslagen voor verpakkingen en formaten
4. Voor poststukken buiten Nederland rekenen wij het PostNL boekjes tarief
5. Aanlevering gesorteerd op sorteercode
– bij ongecodeerde aanlevering of een gecodeerde aanlevering welke niet op volgorde van het gecodeerde adressenbestand is aangeleverd geldt een toeslag van € 0.06 per stuk. (Niet voor bezorging in het vanESPO gebied)
– indien uw mailing een Port Betaald logo bevat anders van “Port Betaald” of blanco geldt een toeslag van € 0.04 per poststuk ivm het verplicht afplakken van dit logo. (Port Betaald PostNL/TNT/PTT is dus niet toegestaan)
– voor het laten coderen van uw adressen bestand kunt u een excelbestand opsturen. Dit wordt gecontroleerd, gecodeerd, terugestuurd en vernietigd na gebruik
6. Uw adres dient geprint te zijn in minimaal 8 punts Arial lettertype of vergelijkbaar lettertype
7. Adressen die handgeschreven zijn kunnen niet worden verwerkt
8. In geval van niet tijdige aanlevering garanderen wij geen volledige sortering en geldt een toeslag van € 0,05 per stuk
9. Transportkosten voor rekening opdrachtgever
10. In geval van opslag van goederen door vanESPO Postdienst of de landelijke bezorgdienst dienen de goederen door de opdrachtgever verzekerd te worden tegen “alle van buiten komend onheil”

Als u een landelijke mailing aanleverd wordt post bestemd voor het vanESPO gebied en Regiogebied door door ons zelf bezorgd tegen het vanESPO tarief.
De rest (minimaal 500 stuks) valt onder het landelijke tarief. Zo betaald u altijd het laagste tarief!

Aanlevering:
– Gesorteerd en/of gecodeerd op postcode: Donderdag voor 12.00 uur
– Ongesorteerd op postcode: Woensdag voor 12.00 uur
Bezorging: Woensdag tot en met Zaterdag de week na aanlevering.

Retourenregeling:
Met ingang van 1 januari 2006 is een branchebrede regeling gestart rond het verwerken van retourzendingen die door de ontvangers in de (straat)brievenbussen van PostNL worden gedeponeerd. Deelname aan deze regeling geldt dus ook voor alle volumes bezorgd door vanESPO Postdienst en de landelijke bezorgdienst. De kosten voor deze regeling worden 1 op 1 doorbelast aan de verzender en bedragen €0.003 per poststuk en komen op de normaal berekende prijzen voor postbezorging.

Kwaliteit:
Naast een continue monitoring van ons distributieproces, wordt ook de kwaliteit van het proces getoetst via verschillende metingen. vanESPO Postdienst streeft naar een bezorgtijdigheid van minimaal 95% binnen de betreffende bezorgperiode. De bezorgzekerheid ligt boven de 99,5%.