Onze werkzaamheden

Home Onze werkzaamheden

In de omgeving van Waalwijk en omstreken is vanESPO Postdienst al jaren een vertrouwde naam als het gaat om het verspreiden van post en geadresseerde mailingen.

Vanuit onze vestiging in Drunen verzorgen wij elke dag de postdiensten voor bedrijven, verenigingen, instellingen en particulieren. zoals mailings, brieven, facturen, uitnodigingen, herinnering- of oproepkaarten, brochures enz.. Ook uw privépost zoals geboortekaartjes, trouw- en rouwkaarten kunnen wij prima voor u verzorgen.

Wij beschikken over een eigen team van ervaren bezorgers waardoor wij elke regionale post voor een vriendelijke prijs en met hoge kwaliteit kunnen verspreiden.

vanESPO Postdienst hanteert 2 soorten gebieden waar wij uw post verzorgen:

Het 1e gebied noemen wij het vanESPOgebied en omvat de gemeenten Waalwijk, Heusden en  Kaatsheuvel in de Gemeente Loon op Zand. Meer hierover vindt u op de pagina bezorgen vanESPOgebied.

Het 2e gebied noemen wij het bestelgebied en omvat de aanliggende gemeenten. Meer hierover vindt u op de pagina bezorgen bestelgebied.

Omdat wij de poststukken vooral in het vanESPOgebied bezorgen, verrichten wij deze diensten tegen sterk concurrerende tarieven en tegelijkertijd op basis van een goede kwaliteit en service. De post voor het bestelgebied laten we uitvoeren door collega-postbedrijven waar we goede afspraken mee hebben gemaakt met een bijzonder aantrekkelijk tarief.

Landelijke post kunnen wij uiteraard ook bezorgen. Hiervoor werken wij met partners die elk in hun eigen regio de juiste partij zijn om uw post op de juiste plek te krijgen. Wanneer er in een regio geen partner aanwezig is, zorgen wij ervoor dat uw post via PostNL bezorgd wordt, tegen de gebruikelijke PostNL tarieven, dus zonder meerkosten voor U.

Naast de voordelige tarieven zijn er meerdere redenen om voor vanESPO Postdienst te kiezen. Levertijd, kwaliteit en service zijn belangrijke overwegingen en staan bij ons hoog in het vaandel. In tegenstellingen tot andere bedrijven die slechts 2x per week bezorgen, garanderen wij dat, in het vanESPOgebied, uw poststukken binnen 2 werkdagen word bezorgd. 95% van de aangeleverde post ligt zelfs binnen 24 tot 36 uur in de brievenbus. Voor bezorgen in het bestelgebied gelden andere bezorgtijden. Zie hiervoor bezorgen bestelgebied

Geadresseerde poststukken worden uiteraard niet tussen “huis aan huis folders” bezorgd.

vanESPO Postdienst is snel en betrouwbaar in het bezorgen van uw poststukken. Bel of mail ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.